Van geen werk naar werk

Wat nu?

Je zit zonder werk of je raakt je baan kwijt. Bijvoorbeeld na een reorganisatie. Misschien ben je ziek of ziek geweest en kun je je eigen werk niet meer doen. Dan kan loopbaanbegeleiding uitkomst bieden.

 • Waar liggen je kansen?
 • Moet je cursussen volgen?
 • Hoe krijg je weer zelfvertrouwen?
 • Hoe vind je snel ander werk?
 • Bij welke bedrijfscultuur pas je het best?
 • Hoe ga ik met stress om?
 • Over welke competenties en talenten beschik ik?
 • Welke baan past bij mij?
 • Met welke nieuwe opleiding verbeter ik mijn kansen op werk?
 • Hoe kan ik officieel erkenning krijgen voor mijn werk –en levenservaring?
 • Hoe gebruik ik Social Media bij het vinden van passend, ander werk?

Een loopbaancoach helpt je een pad kiezen dat werkelijk kansen biedt. Zowel zorgvuldig als slagvaardig. Ook als je zelfvertrouwen inmiddels tot bijna nul is gedaald.Wij doen dat via een WorkLifeScan en WorkLifeCoaching. De tijd en energie die je erin steekt, betaalt zich dubbel en dwars terug!   Agathon biedt coaching en begeleiding, helemaal afgestemd op jouw eigen situatie:

aanmelden-agathon-cta contact-agathon-cta coaches-agathon-ctafooter