Saskia Tonkes

Re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, gezondheids- en vitaliteitscoaching, outplacement, sollicitatietraining, ondernemerschap coaching, jobsearch en competentiegericht coachen in Den Haag, Leiden, Rotterdam en Delft.
Workshop: Solliciteren doe je zó.

Belangrijkste talent volgens cliënten

“Saskia volgt haar hart en werkt met passie. Zij heeft het vermogen om het beste in iemand naar boven te halen. Ik heb prettig met Saskia samen mogen werken en heb haar ervaren als een eerlijke, pittige en rechtvaardige coach.”

Ervaring en beroepserkenning

Saskia is gestart in het financieel werkveld als Interim Financial om vervolgens 4 jaar te werken als Financieel project medewerker. Via Werving & Selectie, is zij overgestapt naar interne werving van personeel om vervolgens als jobsearcher aan de slag te gaan bij een landelijk bureau voor loopbaanadvies- en outplacement.
Momenteel is Saskia werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zowel het coachen van cliënten gedurende diverse (loopbaan)trajecten (o.a. outplacement, re-integratie en tweede spoor / WVP), als het geven van workshops en trainingen. Saskia is onder meer betrokken bij trajecten in het kader van Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Veel van haar opdrachtgevers zijn afkomstig uit het bank- en verzekeringswezen, midden- en kleinbedrijf, (gemeentelijke) overheid, onderwijs en de zorg- en de welzijnssector. Sinds 2012 is Saskia de trotse eigenaar van Saskia Tonkes – Praktijk voor Loopbaan coaching & Training en partner van Agathon. Binnen haar praktijk begeleidt zij naast klanten van het UWV, ook particulieren, werkgevers en medewerkers van uiteenlopende organisaties.

Opleiding

Coachopleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching en de Proteus Leergang bij De Voorde, dit is een verdieping voor loopbaanprofessionals
Leergang Controller (post- HBO Registeropleiding) en HEAO-Bedrijfseconomie.
Saskia heeft diverse workshops en trainingen gedaan, o.a. Mindfulness, Training for trainers, EVC (Erkenning Verworven Competenties), Passie in je werk, NLP, Systemisch werken en Stress & Burn-out.

Motto

“Eigenheid is kracht!”

Contact

Neem per mail contact op met loopbaancoach Saskia Tonkes of vul het contactformulier of het intakeformulier in.

Interview

Lees het interview met AGATHON loopbaancoach Saskia Tonkes.


Loopbaancoaches in de regio’s Den Haag, Leiden en Rotterdam

De volgende AGATHON coaches werken net als Saskia Tonkes in de regio’s Den Haag, Leiden en/of Rotterdam.

bluebar-light bluebar-light bluebar-light bluebar-light bluebar-light bluebar-light
aanmelden-agathon-cta contact-agathon-cta coaches-agathon-cta

footer