Van werk naar ander werk

Veranderingen

Het kriebelt. Je bent aan verandering toe. Of die verandering wordt jou opgelegd: ontslag, outplacement. Een positieve wending in jouw leven? Een crisis als kans? Een andere functie, een complete carrièreswitch? Anders met je werk omgaan? Misschien het roer helemaal om en je eigen bedrijf starten?

 • Hoe vind ik passend, ander werk?
 • Mijn ontslag vraagt om menselijk en zakelijk goed overleg met de werkgever. Hoe regel ik de bemiddeling?
 • Mijn ontslag grijpt mij nogal aan. Wat moet ik doen?
 • Mijn ontslag heeft ook een juridische kant. Hoe regel ik mijn outplacement?
 • Ik wil op zoek naar ander werk. Hoe kan ik via netwerken mijzelf goed presenteren?
 • Binnen welke bedrijfscultuur pas ik het meest?
 • Hoe ga ik met stress om?
 • Over welke competenties beschik ik?
 • Welke baan past bij mij?
 • Met welke nieuwe opleiding verbeter ik mijn kansen op werk?
 • Hoe kan ik officieel erkenning krijgen voor mijn werk en levenservaring?
 • Hoe gebruik ik Social Media bij het vinden van passend, ander werk?

Antwoorden

Op al die vragen wil je graag antwoord. Gelukkig kan dat. Heel veel mensen hebben ondervonden hoe prettig het is om eens rustig naar hun loopbaan te kijken. Wij doen dat via een WorkLifeScan© en WorkLifeCoaching. De tijd en energie die je erin steekt, betaalt zich dubbel en dwars terug! Agathon biedt mensen zoals jij loopbaanbegeleiding in verschillende situaties:

aanmelden-agathon-cta contact-agathon-cta coaches-agathon-ctafooter