Abe Hainja

Re-integratie 1e en 2e spoor, re-integratie UWV, studie- en beroepskeuze, gezondheids- en vitaliteitscoaching, outplacement, sollicitatietraining, jobsearch en job crafting in Delft, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Workshop: Solliciteren doe je zó.

Belangrijkste talent volgens cliënten

Op een betrokken en doortastende wijze laat Abe zijn cliënten hun zelfvertrouwen, plezier en vitaliteit herontdekken. Menselijk, wijs en met een sterk analytisch oog gaat Abe te werk. Zijn kracht en lef kunnen confronterend werken maar hij behoudt altijd een integere en opbouwende coachrelatie. Spelen en plezier hebben in het traject is belangrijk voor Abe! Tenslotte, is het heel speciaal hoe Abe op zijn inspirerende wijze samen met zijn klanten nieuwe horizonten ontdekt.

Ervaring en beroepserkenning

Sinds 2002 is Abe actief als vitale loopbaancoach. Hij begeleidt klanten naar een nieuw vitaliserend loopbaanperspectief. Kernbegrippen in zijn aanpak zijn: energie, plezier, betrokkenheid, professionaliteit, menselijkheid en actie. Voorheen was Abe actief in de financiële wereld. Hij gaf advies aan particuliere klanten en bedrijven op het gebied van financieringen, leningen en beleggingen. Abe is werkzaam als AGATHON loopbaancoach in Den Haag en omstreken.

Opleiding

Na het VWO heeft Abe de HEAO afgerond in de richting Bedrijfseconomie. Verder voltooide hij in 2011 de Post-HBO opleiding tot coach / counceler bij Phoenix Opleidingen te Utrecht. Tussendoor studeerde hij arbeids- en organisatie Psychologie aan de Open Universiteit. Tegenwoordig  volgt hij de opleiding tot natuurgeneeskundige bij Bonusan: Orthomoleculaire voeding- en gezondheidsleer. Hiermee komt een wens in vervulling: mensen naast arbeidsperspectief ook hun gezondheid en vitaliteit te kunnen laten herontdekken. Diverse opleidingen en workshops op het terrein van coaching (testgebruik en testinterpretatie, werken met en inzetten van competenties, gesprekstechnieken, train de trainer etc.).

Motto

Leven is het meervoud van lef. Doen wat je moet doen. Just do it.

Contact

Neem per mail contact op met loopbaancoach Abe Hainja of vul het contactformulier of het intakeformulier in.

Interview

Lees het interview met loopbaancoach Abe Hainja.


Loopbaancoaches in de omgeving van Den Haag

De volgende AGATHON coaches werken net als Abe Hainja in de omgeving van Den Haag.

bluebar-light bluebar-light bluebar-light bluebar-light bluebar-light
aanmelden-agathon-cta contact-agathon-cta coaches-agathon-cta
footer