boot-fc2

Onze bedoeling

Ambities van mensen verbinden met werk. Zinvol. Vitaal. Duurzaam.

Onze aanpak

Warm, wijs en met oog op de wereld.

Voor wie werken wij graag?

Voor wie op een keerpunt staat. Dat kan een particulier zijn, dat kan een bedrijf of instelling zijn.

Wie zijn wij?

Agathon is een landelijk werkend netwerkbedrijf van coaches en adviseurs. Ieder van ons verbindt zijn persoonlijke missie met de missie van Agathon. Verscheidenheid én eenheid! Wij zijn een lerend bedrijf. Jaarlijks wordt onze kwaliteit via een audit door DNV gemeten. Daarmee geniet ons bedrijf van oudsher een stevige erkenning op het gebied van loopbaanbegeleiding. Agathon is in 1995 opgericht door Onno Vendel.

Zakelijke opdrachtgevers

Bekijk hier de volledige lijst van organisaties waarvoor Agathon heeft gewerkt.

Hoe werken wij?

Voorop staat: maatwerk. Iedereen is immers anders. WorkLifeScan© Je begint met het helder krijgen van je zelfbeeld. Dat doe je door een aantal testen en onderzoeken uit te voeren. Wij hanteren hiervoor uitsluitend erkende methodes en instrumenten. Daarna stel je je doel vast door middel van vragen als ‘wat wil ik’, ‘hoe pak ik dat aan’. WorkLifeCoaching Je volgt een of meer trainingen om specifieke vaardigheden te verbeteren. Je evalueert dit traject regelmatig door je af te vragen ‘is dit de juiste weg’, ‘maak ik vorderingen’, ‘moet ik bijsturen’. Je coach fungeert hierbij als klankbord.

Welke diensten leveren wij?

Lees meer over de verschillende diensten van Agathon. Lees meer over de verschillende workshops, trainingen en lezingen van Agathon. Op verzoek wordt een maatwerk-offerte uitgebracht.

Agathon in het nieuws

Rechter of toch hypotheekadviseur?                (Agathon in de metro) Alle dagen druk met nietsdoen                          (Agathon in het AD) Generalist of specialist? Kiezen in de crisis     (Agathon in de NRC Next)

Persoonlijk ondernemerschap

Een veranderende wereld … en jij, wat doe jij? Ik werk dus ik ben Begeleiding naar Persoonlijk Ondernemerschap Hybride ondernemer in opmars Outplacement voor de werknemer Outplacement voor de werkgever Werken het einde van je vrijheid? Werk, een leuke hobby Toon je ware smoel op LinkedIn

aanmelden-agathon-cta contact-agathon-cta coaches-agathon-cta
footer